Posiadamy w ofercie duży wybór ryb mrożonych i owoców morza. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Nasza Oferta
Ryby Mrożone
i Owoce Morza
W stałej ofercie posiadamy:
Ryby Mrożone
Baramundi filet IQF, “Dorsz atlantycki filet (czarniak) SHP, IQF”, “Dorsz filet (Gadus Morhua) SHP, IQF”, “Dorsz atlantycki filet SHP, IQF”, Dorsz pacyficzny filet IQF, Dorsz bałtycki filet (Gadus Mrohua callarias) IQF, Dorsz atlantycki polędwica IQF, Dorsz pacyficzny polędwica IQF, Dorsz kostka z fileta, Dorsz paluszki panierowane, “Fladra filet SHP, IQF”, Flądra strzałozębna filet IQF, Grenadier filet SHP, Halibut filet IQF, “Halibut tusza J-cut, N-cut SHP, IQF”, Halibut steki IQF, Karmazyn filet IQF, Karp filet IQF, Karp tusza IQF, Łosoś filet C trym, Łosoś wędzony plastry, Łosoś wędzony filet, “Łosoś porcje 180g, 200g, 230g”, Łosoś steki 100% filet, Łosoś dzwonki, Łosoś medaliony, Łosoś kostka z fileta PBO, Maślana filet SHP, “Makrela cała SHP, IQF”, Mintaj filet USA Alyeska SHP, “Mintaj filet SHP, IQF”, Mintaj polędwiczki IQF, “Miruna filet SHP, IQF”, Molwa filet SHP, Morszczuk filet (Capensis) SHP, Morszczuk filet (Merluccius Gayi) SHP, Morszczuk steki, “Miętus królewski filet SHP, IQF”, “Miętus królewski tusza SHP, IQF”, Miecznik steki IQF, Okoń nilowy filet SHP, Okoń jeziorowy filet IQF, Okoń jeziorowy tusza IQF, “Panga biała filet SHP, IQF”, Pstrąg tęczowy filet IQF, Pstrąg tęczowy patroszony IQF, Pstrąg łososiowy filet IQF, Pstrąg łososiowy tusza IQF, Rekin steki IQF, Sandacz filet IQF, Sola Limanda IQF, Tuńczyk szary filet IQF, Tuńczyk polędwica IQF, Tilapia filet IQF, Zębacz filet SHP, Zębacz dzwonka IQF
Ryby Mrożone
Kalmary tuby U 5, Kalmary tuby U 10, Kalmary baby, Krewetki 8-12 surowe w skorupie easy-peel Black Tiger, Krewetki 8-12 całe surowe Black Tiger, Krewetki 16-20 całe surowe Black Tiger, Krewetki 16-20 surowe w skorupie easy-peel Black Tiger, “Krewetki 16/20 gotowane obrane z ogonkiem, Vanamei”, Krewetki 31/40 surowe obrane z/og Black Tiger, Krewetki 31/40 gotowane obrane z/og, Mieszanka owoców morza, Mięso małży, Małże nowozelandzkie (małże na połówkach muszli), Ośmiornica, Ostrygi żywe, Vongole, “Surimi, paluszki krabowe”, Szyjki rakowe gotowane obrane 100-200, Raki całe gotowane w zalewie koperkowej.